Banan-peanutbutter nicecreme

Peanutbutter-banan nicecream

Jeg har i øjeblikket lidt for ofte om aftenen lyst til at snacke den, hvilket ikke er så godt, da det kan blive noget med tilsat meget sukker, eller som ikke er godt for mine tarme. Jeg prøver derfor at lave lidt forskellige lækkerier, som jeg kan nyde med god samvittighed. Eks. har jeg lavet banan-peanutbutter nicecreme, toppet med saltede peanuts. Mums. Opskriften er naturligvis antiinflammatorisk.

INGREDIENSER

2 bananer, frosne i skiver
1 spsk chiafrø
1 spsk peanutbutter, ca. 25g
1 dl mandel/rismælk
1 tsk karamel sirup

FREMGANGSMÅDE

Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend det sammen til en softice lignende konsistens. Kom det i en lille skål og top med lidt saltede peanuts.

5/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.