/
355 Views0

Opskrift på kartoffelmos med bacon og løg.

Personer: 2

INGREDIENSER
5 st bagekartofler
1 tsk salt, groft
1 knsp peber, kværnet, sort
1 lille løg
1 pk bacon i tern
ca. ½ l sødmælk
100g smør

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Skræl kartoflerne og skær dem over på tværs.
  2. Kom dem i en gryde, dækket med vand. Kog dem godt møre, så de næsten går fra hinanden når du stikker i dem.
  3. Steg bacon og løg i tern på en tør varm pande.
  4. Når kartoflerne er møre, hældes vandet fra.
  5. Smelt smør og mælk sammen i en lille kasserolle.
  6. Kom det herefter ovenpå kartoflerne.
  7. Pisk det hele sammen med en håndmikser og smag til med salt og peber.
  8. Server straks.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.