Lækkert fyldt brød med ost, skinke, bacon og purløg. Kan spises som en del af en brunch eller som tilbehør til salater.
Personer: 4-6
INGREDIENSER
1 lækkert brød fra bageren
½-1 pk bacon i strimler
100g cheddar ost, i tynde skiver
100g mozzarella ost, i tynde skiver
70g smør, smeltet
1 lille bundt purløg, klippet
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 180 grader. alm. ovn.
- Skær med et skarp kniv igennem brødet, begge veje, således du ender op med små firekanter i hele brødet.
- Smelt smør og kom det op i en lille skål, sammen med det klippede purløg. Bland det sammen og hæld det forsigtigt ned i alle udskæringer i brødet med en lille ske.
- Skær skiver af ost og skinke og kom det ned i alle udskæringer i brødet.
- Steg bacon sprødt på en pande, lad det afkøle og knus det til krummer. Kom det ligeledes ned i udskæringerne i brødet.
- Pensl til sidst brødet med fedtstoffet fra baconen og fold brødet ind i stanniol.
- Sæt brødet på en pande der kan tåle ovn og bag det i 15 minutter.
- Fjern stanniol fra brødet top, og bag det yderligere i 10 minutter til osten er helt smeltet.