Brød med ost, skinke og bacon i ovn

Lækkert fyldt brød med ost, skinke, bacon og purløg. Kan spises som en del af en brunch eller som tilbehør til salater.

Personer: 4-6

INGREDIENSER

1 lækkert brød fra bageren
½-1 pk bacon i strimler
100g cheddar ost, i tynde skiver
100g mozzarella ost, i tynde skiver
70g smør, smeltet
1 lille bundt purløg, klippet

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 180 grader. alm. ovn.
  2. Skær med et skarp kniv igennem brødet, begge veje, således du ender op med små firekanter i hele brødet.
  3. Smelt smør og kom det op i en lille skål, sammen med det klippede purløg. Bland det sammen og hæld det forsigtigt ned i alle udskæringer i brødet med en lille ske.
  4. Skær skiver af ost og skinke og kom det ned i alle udskæringer i brødet.
  5. Steg bacon sprødt på en pande, lad det afkøle og knus det til krummer. Kom det ligeledes ned i udskæringerne i brødet.
  6. Pensl til sidst brødet med fedtstoffet fra baconen og fold brødet ind i stanniol.
  7. Sæt brødet på en pande der kan tåle ovn og bag det i 15 minutter.
  8. Fjern stanniol fra brødet top, og bag det yderligere i 10 minutter til osten er helt smeltet.
Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.