Brownies

Opskrift på gode brownies med sprød top og klæbrig kage.

Antal: 1 kage

INGREDIENSER
100g smør
2 æg
3 dl sukker
1,5 dl hvedemel
4 spsk kakaopulver
2 vaniljestænger, kornene herfra
1 knsp hjortetaksalt
rasp

FREMGANGSMÅDE

  1. Smelt smør i en gryde. Lad det køle af til den er lillefinger-varm.
  2. Pisk æg og sukker godt sammen i en skål til en luftig mase.
  3. Rør mel, kakaopulver, vaniljekorn og salt sammen i en anden skål.
  4. Si den tørre blanding ned i sukkermassen.
  5. Hæld det smeltede smør i, lidt efter lidt, mens du rør godt rundt.
  6. Smør en bageform 26×18 cm og drys med rasp. Hæld det overskydende rasp ud. Fordel browniedejen i bageformen med en dejskraber.
  7. Bag brownien ved 175 grader, alm. ovn i ca. 30 minutter. Hold øje med kagen undervejs. Lad kagen køle helt af i formen før du skære den i firkantede stykker.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.