Opskrift på gode brownies med sprød top og klæbrig kage.
Antal: 1 kage
INGREDIENSER
100g smør
2 æg
3 dl sukker
1,5 dl hvedemel
4 spsk kakaopulver
2 vaniljestænger, kornene herfra
1 knsp hjortetaksalt
rasp
FREMGANGSMÅDE
- Smelt smør i en gryde. Lad det køle af til den er lillefinger-varm.
- Pisk æg og sukker godt sammen i en skål til en luftig mase.
- Rør mel, kakaopulver, vaniljekorn og salt sammen i en anden skål.
- Si den tørre blanding ned i sukkermassen.
- Hæld det smeltede smør i, lidt efter lidt, mens du rør godt rundt.
- Smør en bageform 26×18 cm og drys med rasp. Hæld det overskydende rasp ud. Fordel browniedejen i bageformen med en dejskraber.
- Bag brownien ved 175 grader, alm. ovn i ca. 30 minutter. Hold øje med kagen undervejs. Lad kagen køle helt af i formen før du skære den i firkantede stykker.
Leave a Reply