Brunede kartofler

Sådan laver du brunede kartofler til juleanden eller som tilbehør til andre lækre retter.

INGREDIENSER
1 kg små kartofler, kogt og pillet
200g sukker
200g smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom sukkeret på en pande og lad det stille smelte til det karamelliseres. Flyt rundt på panden, så varmen fordeles.
  2. Når sukkeret har en gylden overflade og er brust op, tilsættes smørret i små klumper. (Fjern panden fra varmen mens dette gøres og kør panden rundt med hånden, så sukker og smør samles.
  3. Sæt panden over varmen og tilsæt kartoflerne. Ryk panden rundt over kogepladen eller brug en ske.
  4. Lad dem brune i ca. 10 min. Tag evt. en kartoffel fra og smag om den er færdig.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.