Brunkål med flæsk

Opskrift på brunkål med mør flæsk.

Personer: 5

INGREDIENSER
50g smør
100g sukker
1 hvidkålshoved
1 løg
1 st gulerod
2½ spsk salt, groft
1 spsk peber, kværnet, sort
1-2 pk flæsk i skiver
2,5 dl vand, koldt

FREMGANGSMÅDE

  1. Sukker og smør brunes i en stor gryde ved svag varme
  2. Snit kålen fint, skræl guleroden og skær løget i tern.
  3. Kom det hele op i det karamelliserede sukker. Tilsæt flæsk, salt og peber.
  4. Rør det hele godt sammen og tilsæt vand. Lad retten småsimre under låg i ca. 1½ time.
  5. Smag brunkålen til.
  6. Server retten med rugbrød smurt med smør eller sennep.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.