Chiagrød med protein

Chiagrød med protein

Opskrift på kold chiagrød, som forberedes aftenen før, kommes i en tætsluttet beholder og stilles på køl natten over. Grøden er meget tynd og skal røres op med skyr og havregryn morgenen efter.

INGREDIENSER

25g proteinpulver (whey med jordbærsmag uden sukker)
250 ml mandelmælk
2 spsk chiafrø

Næste morgen:

5 spsk skyr (med top), neutral
1 håndfuld havregryn, finvalsede
1 lille banan
1 håndfuld blåbær, friske
1 håndfuld hindbær, frosne

 

FREMGANGSMÅDE

1. Kom mandelmælk og proteinpulver i en beholder med låg. Ryst til godt sammen. Tilføj chiafrø og rør rund. Stil på køl natten over.
2. Dagen efter tilsættes skyr og havregryn i grøden, som blandes sammen.
3. Top grøden med banan i skiver, friske blåbær og knust hindbær fra frost.

 

Chiafrø kan laves i en hav af kombinationer. Hvis du ønsker, kan du tilføje frosne bær aftenen før eller eks.  også toppe grøden med hakkede mandler.

 

OBS!
Fødevarestyrelsen anbefaler man koger frosne bær i 1 min. før de anvendes i retter. Det har jeg aldrig selv gjort, men er du ikke tryg ved ikke at gøre det, kan du bare benytte friske hindbær i stedet.

 

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.