Lækker sommersandwich med kold kylling og bacon samt hjemmelavet karrydressing.
Personer: 4
INGREDIENSER
4 st sandwich brød
1 røde løg
2 pk bacon i strimler
syltede hvidløg
1 pk babyleaves (blandende salatblade)
3 spsk olie
4 fed hvidløg, presset
2-3 kyllingebryst
½ glas soltørrede tomater, hakkede
½ agurk
salt & peber
karrydressing
FREMGANGSMÅDE
- Steg bacon på en tør pande til de er brune og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
- Brun kyllingen på alle sider ved høj varme i fedtet fra baconen. Krydre med salt og peber. Skru ned og lad dem stege færdig til de gennemstegt. Tag dem fra panden og lad dem herefter køle helt af.
- Hæld olien i en lille skål og pres hvidløg heri. Tilsæt lidt salt og peber – bland godt med en spiseske.
- Skyl grøntsagerne grundigt under koldt vand. Skær agurk i store skrå skiver samt løg i tynde ringe.
- Når kyllingen er kold, skæres den på langs i store skiver.
Anretning
- Skær brødene igennem og rist dem på en brødrister
- Smør godt med karrydressing på underbollen og kom den på en stor tallerken
- Tilsæt først salat, herefter, soltørrede tomater, syltede hvidløg, kylling, løg og to skiver agurk, ovenpå bollen
- Hæld lidt hvidløgsolie over
- Kom karrydressing på overbollen og sæt den på skrå herover salaten.
Server evt. med ekstra karrydressing og hvidløgsolie ved siden af.
Leave a Reply