Clubsandwich med kold kylling, bacon og karrydressing

Lækker sommersandwich med kold kylling og bacon samt hjemmelavet karrydressing.

Personer: 4

INGREDIENSER
4 st sandwich brød
1 røde løg
2 pk bacon i strimler
syltede hvidløg
1 pk babyleaves (blandende salatblade)
3 spsk olie
4 fed hvidløg, presset
2-3 kyllingebryst
½ glas soltørrede tomater, hakkede
½ agurk
salt & peber
karrydressing

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg bacon på en tør pande til de er brune og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  2. Brun kyllingen på alle sider ved høj varme i fedtet fra baconen. Krydre med salt og peber. Skru ned og lad dem stege færdig til de gennemstegt. Tag dem fra panden og lad dem herefter køle helt af.
  3. Hæld olien i en lille skål og pres hvidløg heri. Tilsæt lidt salt og peber – bland godt med en spiseske.
  4. Skyl grøntsagerne grundigt under koldt vand. Skær agurk i store skrå skiver samt løg i tynde ringe.
  5. Når kyllingen er kold, skæres den på langs i store skiver.

Anretning

  1. Skær brødene igennem og rist dem på en brødrister
  2. Smør godt med karrydressing på underbollen og kom den på en stor tallerken
  3. Tilsæt først salat, herefter, soltørrede tomater, syltede hvidløg, kylling, løg og to skiver agurk, ovenpå bollen
  4. Hæld lidt hvidløgsolie over
  5. Kom karrydressing på overbollen og sæt den på skrå herover salaten. 

Server evt. med ekstra karrydressing og hvidløgsolie ved siden af.

4.8/5 - (6 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.