/
32 Views0

Denne lækre opskrift på smagfuld lasagne, blev til på en regnvejrs dag, heraf navnet Cori’s regnvejrs lasagne.

INGREDIENSER
25g smør
500g oksekød, hakket
10g forårsløg i skiver
2 tsk salt, groft
lidt peber, kværnet, sort
10g basilikum, frisk
140g tomat puré, koncentreret
3 fed hvidløg, presset
½ tsk muskatnød, stødt
2 gulerødder, i strimler
3 dl vand
1 oksekøds bouillon terning
1 snackpeber, rød
1 tsk urtesalt
1 glas bechamelsauce, 470g
80g emmentaler ost, revet
rasp til drys
ca. 10 lasagneplader

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Smelt smør i en gryde og brun oksekødet heri. Tilsæt forårsløg.
  2. Tilsæt krydderier, grøntsager og tomat puré. Lad det simre i 5 min.
  3. Tilsæt vand og bouillon og lad det hele småkogte under låg i ca. 10-15 min.
  4. Kom skiftevis kødsauce, bechamelsauce og lasagneplader i et smurt ovnfast fad.
  5. Slut af med den revne ost og drys et jævnt lag rasp på toppen.
  6. Sæt lasagnen i en forvarmet ovn, ved 200 grader i ca. 30-35 min. eller indtil osten er smeltet og lasagnen er gylden brun.
  7. Server med salat og flutes.

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.