Opskrift på lækre små chokolade kager, som er let sprøde udenpå og bløde indeni.
Antal: 65 stk.
INGREDIENSER
125g smør
135g sukker
2 æg
1½ tsk kanel, stødt
1 spsk kakaopulver
½ tsk bagepulver
145g hvedemel
125g chokolade, lys, hakket
1 dl sødmælk/minimælk
FREMGANGSMÅDE
- Pisk smør og sukker sammen med en håndmikser.
- Tilsæt et æg af gangen.
- Bland de øvrige ingredienser heri og rør det godt sammen.
- Kom dejen i en småkageform og skrap det overflødige væk, med en dej ske. Har du ikke en småkageform kan du i stedet komme dejen på et stykke bagepapir med en ske. Ca. 1 cm. tykke og 3 cm. i diameter. Bag småkagerne midt i alm. ovn ved 160 grader i ca. 15 min.
- Når kagerne er kølet af, kan de pyntes med glasur. Eller serveres lune, med et glas mælk til.
Leave a Reply