/
443 Views0

Opskrift på lækre små chokolade kager, som er let sprøde udenpå og bløde indeni.

Antal: 65 stk.

INGREDIENSER
125g smør
135g sukker
2 æg
1½ tsk kanel, stødt
1 spsk kakaopulver
½ tsk bagepulver
145g hvedemel
125g chokolade, lys, hakket
1 dl sødmælk/minimælk

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Pisk smør og sukker sammen med en håndmikser.
  2. Tilsæt et æg af gangen.
  3. Bland de øvrige ingredienser heri og rør det godt sammen.
  4. Kom dejen i en småkageform og skrap det overflødige væk, med en dej ske. Har du ikke en småkageform kan du i stedet komme dejen på et stykke bagepapir med en ske. Ca. 1 cm. tykke og 3 cm. i diameter. Bag småkagerne midt i alm. ovn ved 160 grader i ca. 15 min.
  5. Når kagerne er kølet af, kan de pyntes med glasur. Eller serveres lune, med et glas mælk til.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.