Det ny CORI’s KØKKEN

CorisKoekken.dk har de sidste 2 måneder gennemgået en serverflytning og hertil fået nyt design på hjemmesiden.

Da hjemmesiden ligger i et helt nyt system, har det ikke været muligt for mig at kopiere alle opskrifter og andet indhold direkte fra den gamle hjemmeside, men har måtte skrive det hele ind igen. Det betyder også at der kan være sket nogle slå- og skrivefejl – Oplever du dette, er du meget velkommen til at give mig besked.

Modtag gratis nyhedsbreve
I det gamle system skulle jeg udsende nyhedsbreve manuelt og var ikke så god til at udsende dette. Med det nye system, modtager du automatisk en e-mail, hver gang jeg ligger en ny opskrift på hjemmesiden, eller skriver et blog-indlæg.

Desværre betyder det også at alle tidligere tilmelde nyhedsbrevmodtagere ikke er overført til det nye system, og derfor er nødt til at tilmelde sig igen, hvis man ønsker at modtage nyheds updates fra coriskoekken.dk. 

Vind en e-bog
Der trækkes hver måned en vinder af en valgfri e-bog, blandt alle der er tilmeldt nyhedsbrevet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu (p.t. ikke muligt)

Støt CORI’s KØKKEN
Som noget nyt er det muligt at støtte coriskokken.dk med et valgfrit beløb, til hjælp til udgifter i forbindelse med hjemmesidens videreudvikling.
Ønsker du at støtte via MobilePay, er dette også muligt. Kontakt mig pr. e-mail og jeg vil oplyse dig nummeret du kan overføre til.

Donér og støt CORI’s KØKKEN nu

CORI’s KØKKEN på sociale medier
Jeg er for nyligt kommet på Instagram, hvor jeg er meget aktiv og næsten dagligt slår billeder op, som er relateret til mad. 
Følg CORI’s KØKKEN på Instagram

Du kan også følge CORI’s KØKKEN på Facebook, hvor jeg slå links til nye opskrifter og blog-indlæg op.
Syntes godt om CORI’s KØKKEN på Facebook

Low FODMAP Diæt
Jeg har sat endnu større fokus på FODMAP-venlige opskrifter, som nu er at finde som et selvstændigt link i menuen.
Er du ny på FODMAP diæt, udarbejder jeg gerne en madplan til dig, som du kan følge. En 7 dages madplan koster 100,- og vil primært være opskrifter som allerede findes på coriskoekken.dk.

Jeg håber det nye CORI’s KØKKEN vil blive taget godt i mod og har du spørgsmål, skal du endelig kontakte mig.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.