Opskrift på den bedste drømmekage – nemlig den fra Brovst, hvor jeg har øget mængden på fyld.
Antal: 1 kage
INGREDIENSER
Kage:
2 æg
150g sukker
130g hvedemel
1½ tsk bagepulver
½ tsk vaniljesukker
1 dl mælk
25g smør
Fyld:
100g smør
150g kokos
220g brun farin
2½ spsk mælk
FREMGANGSMÅDE
Kage
- Pisk æg og sukker lys og luftigt.
- Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen.
- Vend det forsigtigt i dejen drysset igennem en si.
- Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen.
- Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir ca. 5x22x30 cm. og bag kagen ved 200 grader midt i ovnen.
Fyld
- Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring.
- Tag kagen ud af ovnen efter ca. 20 min. og skrue op for ovnen til 225 grader.
- Fordel fyldet på kagen og bag den videre midt i ovnen i ca. 10 min.
TIP!
Kagen egner sig til nedfrysning
Leave a Reply