Der er ingen grænser for hvad man kan komme ovenpå en pizza. I bund og grund kan man benytte de ingredienser man har til rådighed som jeg har gjort i denne opskrift; fyld 1 er stærk, som min kæreste kan lide det, fyld 2 er medium stærk, som jeg kan lide det og fyld 3 er mild, så vores børn kan spise det.
INGREDIENSER
Tomatsovs:
1 ds tomater, hakkede
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
½ tsk basilikum
½ tsk chili flager
2 fed hvidløg, presset
½ tsk oregano
Fyld:
1 ps ost, revet
250g kylling i stykker
1 pk skinke i strimer
100g rejer
1 pk bacon i strimler
jalapeños
1 rød snack peber
ca. 18 stk cocktailpølser
salt & peber
chili flager
FREMGANGSMÅDE
- Start med at lave pizzadejen. Når pizzadejen er færdig med at hæve, slås dejen ned og vendes ud på et melet bord.
- Rul pizzadejen ud med en kagerulle så den får samme størrelse som bradepande.
- Stil bunden i ovnen i ca. 5 min. Start nu med at ligge tomatsovs over hele bunden, samt revet ost.
- Fyld 1: kylling, chili flager, bacon, rød peber, jalapeños, salt og peber
- Fyld 2: kylling, bacon, cocktailpølser, salt og peber
- Fyld 3: skinke og rejer
Slut af med revet ost
Sæt pizzaen i ovnen ved 200 grader, alm. ovn indtil osten er smeltet og let gyldenbrun.
Server evt. med chili i olie, hvidløg, salt og peber i olie, salat og dressing.
TIP!
Der kan evt. laves dobbelt portion, da pizzaen kan fryses og genopvarmes i ovn eller mikroovn.
Leave a Reply