Farsbrød – FODMAP-venligt

Opskrift på velsmagende Low FODMAP farsbrød. Personer: 3-4

INGREDIENSER
500g kalv og flæsk, hakket
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
1 lille bundt persille, hakket
2 spsk purløg, hakket
2 pk bacon i skiver
6 skiver ost
1 æg
1 håndfuld havregryn, glutenfri

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland det hakkede kød sammen med salt, peber, persille, purløg, æg og havregryn.
  2. Kom et stykke bagepapir på et bord og kom farsblandingen ovenpå. Pres farsen ud til en aflang firekant og kom skiver af ost ovenpå.
  3. Rul forsigtigt farsen sammen om osten til en roulade.
  4. Kom skiver af bacon rundt om farsen og vend lukningen nedad.
  5. Læg bagepapir og farsbrød i et ovnfast fad.
  6. Stil fadet med farsbrødet i ovnen ved 225 grader, alm. ovn i 15 minutter. Skrue herefter ned til 200 grader og steg videre i 30 minutter.
  7. Server farsbrødet i skiver med nye kartofler og grønne bønner (FODMAP: max 120g) der har været en tur på panden i lidt oliven- og hvidløgsolie, (ingen hvidløgsstykker, kun olien) drysset med groft salt.
Stem på post

1 Comment

  1. […] Aftensmad: 1 portion farsbrød med nye kartofler og 120g grønne bønner […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.