Opskrift på velsmagende Low FODMAP farsbrød. Personer: 3-4
INGREDIENSER
500g kalv og flæsk, hakket
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
1 lille bundt persille, hakket
2 spsk purløg, hakket
2 pk bacon i skiver
6 skiver ost
1 æg
1 håndfuld havregryn, glutenfri
FREMGANGSMÅDE
- Bland det hakkede kød sammen med salt, peber, persille, purløg, æg og havregryn.
- Kom et stykke bagepapir på et bord og kom farsblandingen ovenpå. Pres farsen ud til en aflang firekant og kom skiver af ost ovenpå.
- Rul forsigtigt farsen sammen om osten til en roulade.
- Kom skiver af bacon rundt om farsen og vend lukningen nedad.
- Læg bagepapir og farsbrød i et ovnfast fad.
- Stil fadet med farsbrødet i ovnen ved 225 grader, alm. ovn i 15 minutter. Skrue herefter ned til 200 grader og steg videre i 30 minutter.
- Server farsbrødet i skiver med nye kartofler og grønne bønner (FODMAP: max 120g) der har været en tur på panden i lidt oliven- og hvidløgsolie, (ingen hvidløgsstykker, kun olien) drysset med groft salt.
7 dages madplan – FODMAP - CORIs KØKKEN
7. april 2021 at 13:01[…] Aftensmad: 1 portion farsbrød med nye kartofler og 120g grønne bønner […]