Fiskefrikadeller med kold remouladesauce

Opskrift på fiskefrikadeller med hvidløg og persille og kold remouladesauce.

Personer: 4

INGREDIENSER

Fiskefrikadeller:
500g finthakket torskefars (bedst fra fiskehandleren)
1 æg
10g bredbladet persille (vægt uden stilk)
2 fed hvidløg, presset
1 dl mælk, skummet
2 spsk hvedemel
1½ tsk salt, groft
½ tsk peber, sort, kværnet
evt. lidt frisk citronsaft
Stegning: smør

Remouladesauce:
3 dl A-38
80g remoulade
½-1 tsk karry, stødt
1 citron, saften herfra
½ tsk salt, groft
lidt peber, sort, kværnet
1 kvart tsk sukker

FREMGANGSMÅDE

Friskefrikadeller

  1. Rør farsen sejt med salt, tilsæt resten af ingredienserne.
  2. Kom smør på en varm pande og form farsen med en spiseske til frikadeller. Dyp evt. skeen i et glas med vand imellem hver frikadelle, så farsen ikke sætter så fast.
  3. Steg fiskefrikadellerne til de er gyldne og sprøde

Remouladesauce

  1. Rør A-38 og remoulade godt sammen. Tilsæt karry, citronsaft og sukker. Smag til med salt og peber.
  2. Sæt saucen på køl inden servering.
  3. Server de lune frikadeller sammen med den kolde remouladesauce og f.eks. nye kartofler og kogte gulerødder og broccoli.

4/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.