Dette blev aftenens måltid… hurtig lækker flødepasta med røget medister og grønt.
Personer: 2 voksen, 2 Børn Tid: 30 min.
INGREDIENSER
½ ps pastaskruer
2 pk røget medister, i store tern
2 gulerødder
150g broccoli
150g blomkål
½ lille bundt persille, frisk
salt
peber, hvid
½-1 tsk paprika, stødt
1 kvart l piskefløde
2 dl mælk, skummet
1 forårsløg, i tynde skiver
Stegning: 2 spsk olie
Den voksne version
Yderligere ingredienser:
3 fed hvidløg, presset
½ chili, frisk, uden kerner
2 håndfulde ost, revet
FREMGANGSMÅDE
- Kog pastaen som anvist på posen.
- Kog broccoli og blomkål. Tilsæt salt.
- Træk skindet af medisteren, skær den i skiver og herefter på kryds, så det giver 4 stk.
- Steg medisteren i olien på en stor pande. Tilsæt forårsløg.
- Når pasta, blomkål og brocollien er færdig kogt, hældes vandet fra og tilsættes på den varme pande.
- Tilsæt fløden.
- Skyl og riv gulerødderne ned i pastaen.
- Tilsæt mælk og smag til med krydderier.
- Lad pastaretten småsimre i ca. 15 min. indtil fløden og mælken er blevet til en fast konsistens.
- Anret pastaen på en tallerken og drys med et godt lag klippet persille.
TIP!
Ønsker du at give retten lidt mere bid, kan der tilføjes hvidløg og chili til retten, samt et godt lag ost på toppen. Kom pastaen i et fad og sæt retten i ovnen ved 200 grader, til osten er smeltet.
Leave a Reply