/
664 Views3

Frikadeller behøver ikke være kedelige selvom der ikke er almindelig løg i, personligt kan jeg bedst lide mine frikadeller på FODMAP manér.

Personer: 4-6

INGREDIENSER
800g kalv og flæsk, hakket
2 æg
2 spsk forårsløg, kun det grønne, hakket
2 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
1 dl havregryn, glutenfri
3 spsk pepsi max
1 spsk maizena
stegning: smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland alle ingredienserne godt sammen, brug evt. en håndmixer.
  2. Form frikadeller af farsen med en spiseske og steg dem gyldne på begge sider på en varm pande med smeltet smør.
  3. Kom frikadellerne og fedtstoffet fra panden i et ovnfastfad og sæt fadet i en forvarmet ovn ved 170 grader. Lad dem stege færdig i cirka 5-6 minutter.

Stem på post

3 kommentarer på dette indlæg:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.