Frikadeller behøver ikke være kedelige selvom der ikke er almindelig løg i, personligt kan jeg bedst lide mine frikadeller på FODMAP manér.
Personer: 4-6
INGREDIENSER
800g kalv og flæsk, hakket
2 æg
2 spsk forårsløg, kun det grønne, hakket
2 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
1 dl havregryn, glutenfri
3 spsk pepsi max
1 spsk maizena
stegning: smør
FREMGANGSMÅDE
- Bland alle ingredienserne godt sammen, brug evt. en håndmixer.
- Form frikadeller af farsen med en spiseske og steg dem gyldne på begge sider på en varm pande med smeltet smør.
- Kom frikadellerne og fedtstoffet fra panden i et ovnfastfad og sæt fadet i en forvarmet ovn ved 170 grader. Lad dem stege færdig i cirka 5-6 minutter.
Marie
7. april 2020 at 15:13Hvad gør Pepsi max for farsen?
CORIs KØKKEN
7. april 2020 at 15:17Hej Marie,
Det gør det samme a´ la danskvand. Farsen meget let og frikadellerne bliver lækre og luftige.