/
36 Views0

Opskrift på fragelite med jordbærflødeskum – En lækker og frisk dessert.

Antal: 1 kage

INGREDIENSER

Bunde:
4 æggehvider
100g usmuttede mandler
2 spsk hvedemel
175g flormelis
 
Creme:
2,5 dl piskefløde
4 spsk flormelis
250g jordbær, friske, i skiver

 

FREMGANGSMÅDE

Bunde

  1. Pisk æggehviderne stive.
  2. Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandel blandingen i de piskede æggehvider.
  3. Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 130-140 grader, alm. ovn i ca. ½ time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem køle af.

Creme

  1. Pisk fløden til skum og pisk flormelissen i. Vend de skivede jordbær i.
  2. Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis eller et tyndt lag flødeskum og pynt med jordbær.

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.