Opskrift på fragelite med jordbærflødeskum – En lækker og frisk dessert.
Antal: 1 kage
INGREDIENSER
Bunde:
4 æggehvider
100g usmuttede mandler
2 spsk hvedemel
175g flormelis
Creme:
2,5 dl piskefløde
4 spsk flormelis
250g jordbær, friske, i skiver
FREMGANGSMÅDE
Bunde
- Pisk æggehviderne stive.
- Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandel blandingen i de piskede æggehvider.
- Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 130-140 grader, alm. ovn i ca. ½ time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem køle af.
Creme
- Pisk fløden til skum og pisk flormelissen i. Vend de skivede jordbær i.
- Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis eller et tyndt lag flødeskum og pynt med jordbær.
Leave a Reply