Frikadeller med øl

Rigtig velsmagende opskrift på frikadeller med øl der giver frikadellerne en god syre. Bemærk at frikadellerne ikke kommer til at smage af øl.

INGREDIENSER
1 kg hakket kalv-flæsk
2 røde løg, finthakket
2 æg
2 spsk hvedemel
1 spsk salt, groft
1 tsk peber, sort, kværnet
3 spsk mørk øl (danskvand kan også bruges)
smør til stegning

FREMGANGSMÅDE

  1. Vask hænderne med sæbe.
  2. Rør farsen sej med salt.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det godt med hænderne.
  4. Form farsen til frikadeller og steg dem sprøde på en pande ved høj varme.
  5. Kom frikadellerne i et ovnfast fad og lad dem gennemstege ved 100 grader i ca. 10-15 minutter.
  6. Server frikadellerne med f.eks. en god pastasalat.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.