Opskrift på frisk pasta med urter, rejer og champignon.
Personer: 4
INGREDIENSER
1 pk pasta, frisk
1 spsk olie
2 spsk stegemargarine
8-10 champignon, i små tern
gulerødder, i små tern
2 dl madlavnings fløde
1 lille bundt persille, frisk, finthakket
ca. 10-12 blade basilikum, frisk, finthakket
½ chili, finthakket, uden kerner
2 fed hvidløg, presset
1 dl mælk, skummet
100g rejer, små
salt & peber
evt. lidt frisk citronsaft
FREMGANGSMÅDE
- Kog pastaen som anvist på pakken. Når pastaen er færdigkogt, tages vandet fra og pastaen blandes med olie.
- Smelt smør i en stor gryde og tilsæt champignon og gulerødder. Steg indtil champignonen er blød og brun.
- Kom den færdigkogte pasta i gryden og tilsæt fløde, mælk, de hakkede krydderurter, hvidløg og chili. Bland det hele godt.
- Efter ca. 2-3 min. tilsættes rejerne. Smag pastaretten til med salt, peber og evt. citronsaft.
- Lad gryden stå over varmen i ca. 2-3 min.
- Server straks.
Leave a Reply