/
255 Views0

Opskrift på frisk pasta og laks – En lille hurtig og lækker ret til 2

INGREDIENSER

8 st champignon, finthakket
30g spinatblade, friske, finthakket
1 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
2 fed hvidløg, presset
2g dild, frisk, hakket
250ml Milda til madlavning 4%
2 laksefileter
2 citronskiver
 
Stegning af laks: citronolie
Stegning af løg, champignon og urter: chili olie

FREMGANGSMÅDE

  1. Steg løg og champignon i lidt chili olie. Drys med lidt salt.
  2. Tilsæt hvidløg. lad dem stege med i små 2 min.
  3. Kom spinat og dild på panden. Rør det hele sammen og tag panden fra varmen.
  4. Kog pastaen som anvist på pakken. Kom lidt olie og salt i vandet. Lad pastaen dryppe af i en si.
  5. Krydr laksen med salt og peber og steg den i citron olie, med skindsiden nedad. Når laksen er halvt gennemstegt, vendes den og steger færdig. (Pas på den ikke får for meget, så bliver den tør og kedelig) Kom de stegte
  6. champignoner, hvidløg, løg m.v. i en gryde. Tilsæt fløden. lad det små simre i 2 min. Tilsæt pastaen og smag til med salt og peber.
Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.