Opskrift på fyldt kyllingebryst med ost, pesto og krydderier, ovnkartofler med røde løg, samt lækker salat med røde løg, champignon & bacon.
Personer: 4
INGREDIENSER
Fyldt kyllingebryst:
4 kyllingebryst
4 skiver hvid ost
4 tsk pesto, rød
2 pk bacon i skiver
salt & peber
Ovnkartofler:
18-20 kartofler, nye, små
3 spsk olie
salt
Drys: røde løg, fine tern
Salat:
Min opskrift på: salat med røde løg, champignon & bacon.
FREMGANGSMÅDE
- Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
- Skær forsigtig hul under skindet på kyllingen med en skarp kniv.
- Kom et stykke hvid ost ind under skindet, samt en tsk. fuld pesto. Drys med salt og peber.
- Rul bacon rundt om kyllingen. Sæt evt. en tandstik igennem, for at holde på baconen under stegning.
- Steg kyllingens bagside på en varm pande, eller på grillen til baconen er sprød og gylden.
- Skyl kartoflerne under koldt rindende vand. Skær dem midt over og læg dem i et ovnfast fad.
- Pensl med olie og drys med salt.
- Kom kyllingestykkerne i et fad og sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 1 time.
- Når kartoflerne er færdige, drysses der med røde løg i tern hen over.
- Serveres med lækker salat med røde løg, champignon & bacon.
Leave a Reply