Fyldt kyllingebryst, ovnkartofler og lækker salat

Opskrift på fyldt kyllingebryst med ost, pesto og krydderier, ovnkartofler med røde løg, samt lækker salat med røde løg, champignon & bacon.

Personer: 4

INGREDIENSER
Fyldt kyllingebryst:
4 kyllingebryst
4 skiver hvid ost
4 tsk pesto, rød
2 pk bacon i skiver
salt & peber

Ovnkartofler:
18-20 kartofler, nye, små
3 spsk olie
salt
Drys: røde løg, fine tern

Salat:
Min opskrift på: salat med røde løg, champignon & bacon.

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd oven på 200 grader, alm. ovn.
  2. Skær forsigtig hul under skindet på kyllingen med en skarp kniv.
  3. Kom et stykke hvid ost ind under skindet, samt en tsk. fuld pesto. Drys med salt og peber.
  4. Rul bacon rundt om kyllingen. Sæt evt. en tandstik igennem, for at holde på baconen under stegning.
  5. Steg kyllingens bagside på en varm pande, eller på grillen til baconen er sprød og gylden.
  6. Skyl kartoflerne under koldt rindende vand. Skær dem midt over og læg dem i et ovnfast fad.
  7. Pensl med olie og drys med salt.
  8. Kom kyllingestykkerne i et fad og sæt dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 1 time.
  9. Når kartoflerne er færdige, drysses der med røde løg i tern hen over.
  10. Serveres med lækker salat med røde løg, champignon & bacon.
4.5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.