Opskrift på traditionelle spanske Huevos Rellenos “Fylde hårdkogte æg”. I stedet for at bruge tun og mayonnaise kan du f.eks. bruge tun og tomatsovs eller du kan udskifte tunen med f.eks. rejer. Kun fantasien sætter grænser.
Personer: 4
INGREDIENSER
4 st æg, hårdkogte
1 ds tun i olie
6 spsk mayonnaise
1 spsk persille
1 tsk citronsaft
2 tsk skalotteløg (alm. løg kan også bruges)
1 fed hvidløg, presset
1 tsk olivenolie
1 drys salt og peber (efter smag)
2-3 salatblade
FREMGANGSMÅDE
- Kog æggene i ca. 10 min. og lad dem afkøle.
- Skær æggene igennem på langs og fjern omhyggeligt æggeblommen. Gem blommerne.
- Skær løg og hvidløg i grove tern og opvarm olien i en kasserolle og steg løg og hvidløg til de er gennemsigtige.
- I en minihakker tilsættes de kogte æggeblommer, tun, mayonnaise, citronsaft, løg, hvidløg, persille, salt og peber. Hak det hele i ca. 10 sek. til det er blevet til en ensartet mase.
- Fyld hvert æg med blandingen.
- Stilles på køl før servering.
Leave a Reply