Fyldte hårdkogte æg

Opskrift på traditionelle spanske Huevos Rellenos “Fylde hårdkogte æg”. I stedet for at bruge tun og mayonnaise kan du f.eks. bruge tun og tomatsovs eller du kan udskifte tunen med f.eks. rejer. Kun fantasien sætter grænser.

Personer: 4

INGREDIENSER
4 st æg, hårdkogte
1 ds tun i olie
6 spsk mayonnaise
1 spsk persille
1 tsk citronsaft
2 tsk skalotteløg (alm. løg kan også bruges)
1 fed hvidløg, presset
1 tsk olivenolie
1 drys salt og peber (efter smag)
2-3 salatblade

FREMGANGSMÅDE

  1. Kog æggene i ca. 10 min. og lad dem afkøle.
  2. Skær æggene igennem på langs og fjern omhyggeligt æggeblommen. Gem blommerne.
  3. Skær løg og hvidløg i grove tern og opvarm olien i en kasserolle og steg løg og hvidløg til de er gennemsigtige.
  4. I en minihakker tilsættes de kogte æggeblommer, tun, mayonnaise, citronsaft, løg, hvidløg, persille, salt og peber. Hak det hele i ca. 10 sek. til det er blevet til en ensartet mase.
  5. Fyld hvert æg med blandingen.
  6. Stilles på køl før servering.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.