Fyldte kartofler med broccoli, peberfrugt, porrer og cheddar

Opskrift på fyldte kartofler med broccoli, peberfrugt og porrer, drysset med cheddar ost. Kan serveres alene, som en lille forret eller som tilbehør.

Personer: 2

INGREDIENSER
2 st bagekartofler
100g broccoli
½ peberfrugt, rød
2 porrer
100g cheddar ost
2 fed hvidløg, pressede
salt & peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 180 grader, alm. ovn.
  2. Grub kartoflerne under koldt rindende vand og læg dem i mikroovn på fuld varme i ca. 20 min. (alm. ovn i ca. 60 min.) til de er møre.
  3. Skyl i mens grøntsagerne. Del broccolien i mindre buketter, halvér peberfrugten, fjern kerner og skær den i skiver.
  4. Skyl porrer og skær dem i tynde skiver.
  5. Damp alle grøntsagerne i ca. 5 min. De skal være bløde, men ikke “smattede”.
  6. Skær toppen af kartoflerne og grav det indvendige ud med en teske, uden at ødelægge skindet.
  7. Rør indmaden fra kartoflerne, hvidløg samt grøntsagerne sammen. Smag til med salt og peber.
  8. Fyld kartoflerne med grønsagsblandingen. Drys med cheddar ost.
  9. Kom de fyldte kartofler i et ildfast fad og stil dem på en bagerist midt i ovnen indtil osten er smeltet.
  10. Server dem varme – alene eller som tilbehør.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.