Fyldte laksefileter

God og fedtfattig opskrift på fyldte laksefileter.

Personer: 4

INGREDIENSER
4 laksefileter
30g yoghurt naturel
20g rødløg, finthakket
20g dild, fintklippet
20g purløg, fintklippet
salt & peber
1 citron
 
Stegning: 1 spsk olivenolie

FREMGANGSMÅDE

  1. Læg laksefileterne med skindsiden nedad og skær et snit midt i den på den lange led. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
  2. Rør yoghurt sammen med rødløg, dild, purløg, salt og peber. Fordel blandingen ind i snittet på laksefileterne.
  3. Kom laksestykkerne i et ildfastfad og bag dem ved 200 grader, alm. ovn i cirka 15 min. (laksen skal kun lige været gennembagt).
  4. Server laksestykkerne med en skive citron og grønne bønner, som har været en tur på panden i lidt olie med salt og evt. hvidløg, eller dampede asparges.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.