God og fedtfattig opskrift på fyldte laksefileter.
Personer: 4
INGREDIENSER
4 laksefileter
30g yoghurt naturel
20g rødløg, finthakket
20g dild, fintklippet
20g purløg, fintklippet
salt & peber
1 citron
Stegning: 1 spsk olivenolie
FREMGANGSMÅDE
- Læg laksefileterne med skindsiden nedad og skær et snit midt i den på den lange led. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
- Rør yoghurt sammen med rødløg, dild, purløg, salt og peber. Fordel blandingen ind i snittet på laksefileterne.
- Kom laksestykkerne i et ildfastfad og bag dem ved 200 grader, alm. ovn i cirka 15 min. (laksen skal kun lige været gennembagt).
- Server laksestykkerne med en skive citron og grønne bønner, som har været en tur på panden i lidt olie med salt og evt. hvidløg, eller dampede asparges.
Leave a Reply