/
177 Views0

Opskrift på madpandekager med fyld af hakket svinekød og oksekød, majs, chili, champignon, løg, hvidløg samt soltørret tomat-tapenade (kan købes i Super Brugsen). Ønsker du at give pandekagerne ekstra bid, kan du tilføje Jalapeño ovenpå fyldet, inden pandekagen rulles sammen.

Personer: 3-5

INGREDIENSER

Fyld
250g svinekød, hakket
250g oksekød, hakket
2 spsk olie
1 lille røde løg
5 st champignon
160g majs, løse
1 glas soltørret tomat-tapenade, 130g
3 fed hvidløg, presset
1 chili, rød
½ tsk paprika
1 tsk salt, groft
peber, sort, kværnet

Pandekager
10 madpandekager (købes i f.eks. Super Brugsen)
1½ ps cheddar ost, revet
2 tomater

FREMGANGSMÅDE

  1. Hak løg i fine tern.
  2. Skyl champignon, knæk stilken af og skær i ca. 1 cm. tykke skiver. Herefter på kryds.
  3. Kom olie i en varm gryde og steg løg og bacon heri. Ca. 3 min.
  4. Tilsæt det hakkede kød og bland det hele godt.
  5. Tilsæt de øvrige ingredienser under fyld og lad det hele småsimre i 5 min.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Varm pandekagerne 5 af gangen i en mikroovn i ca. 2 min. (dette forhindre at de knækker når de rulles om fyldet)
  8. Brug et stort ovnfast fad og læg en pandekage af gangen i fadet, hvor der ligges fyld i midten af hver pandekage samt ost. Rul sammen og vend lukningen nedad.
  9. Skær tomat i skiver og lig dem ovenpå pandekagerne og drys med ost.
  10. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader, alm. ovn indtil osten er helt smeltet og let gylden.
  11. Server pandekagerne med frisk salat og dressing.

TIP!
Pandekagerne kan holde sig 2 døgn i køleskabet og kan genopvarmes i mikroovn.

Stem på post

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.