Opskrift på madpandekager med fyld af hakket svinekød og oksekød, majs, chili, champignon, løg, hvidløg samt soltørret tomat-tapenade (kan købes i Super Brugsen). Ønsker du at give pandekagerne ekstra bid, kan du tilføje Jalapeño ovenpå fyldet, inden pandekagen rulles sammen.
Personer: 3-5
INGREDIENSER
Fyld
250g svinekød, hakket
250g oksekød, hakket
2 spsk olie
1 lille røde løg
5 st champignon
160g majs, løse
1 glas soltørret tomat-tapenade, 130g
3 fed hvidløg, presset
1 chili, rød
½ tsk paprika
1 tsk salt, groft
peber, sort, kværnet
Pandekager
10 madpandekager (købes i f.eks. Super Brugsen)
1½ ps cheddar ost, revet
2 tomater
FREMGANGSMÅDE
- Hak løg i fine tern.
- Skyl champignon, knæk stilken af og skær i ca. 1 cm. tykke skiver. Herefter på kryds.
- Kom olie i en varm gryde og steg løg og bacon heri. Ca. 3 min.
- Tilsæt det hakkede kød og bland det hele godt.
- Tilsæt de øvrige ingredienser under fyld og lad det hele småsimre i 5 min.
- Smag til med salt og peber.
- Varm pandekagerne 5 af gangen i en mikroovn i ca. 2 min. (dette forhindre at de knækker når de rulles om fyldet)
- Brug et stort ovnfast fad og læg en pandekage af gangen i fadet, hvor der ligges fyld i midten af hver pandekage samt ost. Rul sammen og vend lukningen nedad.
- Skær tomat i skiver og lig dem ovenpå pandekagerne og drys med ost.
- Sæt fadet i ovnen ved 200 grader, alm. ovn indtil osten er helt smeltet og let gylden.
- Server pandekagerne med frisk salat og dressing.
TIP!
Pandekagerne kan holde sig 2 døgn i køleskabet og kan genopvarmes i mikroovn.
Leave a Reply