Fyldte pandekager med oksekød

Her får du min lækre opskrift på fyldte pandekager, som er hurtig og nem at lave. Også kan både børn og voksne spise dem.

Antal: 10 pandekager          Tid: 30 min.

INGREDIENSER
10 madpandekager (Jeg bruger altid købepandekager til denne opskrift, da de er rigtig gode til dette formål)
900g oksekød, hakket
1 ds majs
1½ tsk havsalt
½ tsk peber, kværnet, sort
½ frisk chili uden kerner
1 glas tomat pesto
4 spsk ketchup
2 fed hvidløg, presset
½ løg, i små tern
1 spsk olie
250g ost, revet

FREMGANGSMÅDE

  1. Brun kød og løg sammen i olie i en gryde.
  2. Tilsæt krydderier.
  3. Tænd for ovnen på 180 grader, alm. ovn.
  4. Tilsæt chili, hvidløg, majs, pesto og ketchup.
  5. Rør rundt og lad det simre i 10 min.
  6. Varm 5 pandekager ad gangen i mikroovn i 2 min. (hvis pandekagerne ikke forvarmes, revner de, når de skal rulles sammen)
  7. Find imens et stort ildfast fad, hvor pandekagerne kan ligge i.
  8. Lig nu den første pandekage op af kanten i fadet. Brug en spiseske til at føre oksekøds fyldet i en stribe i midten af pandekagen. Rul den forsigtigt sammen så åbningen er øverst.
  9. Fortsæt som trin 8, til alle pandekager er fyldt og rullet sammen.
  10. Drys med revet ost over pandekagerne og stil den i ovnen ved 180 grader, til osten er smeltet.
  11. Server de fyldte pandekager med frisk salat.
     

TIP!
Er der små børn til bords, kan du med fordel tage en lille portion oksekøds fyld fra gryden, når du når til trin 3, således fyldet ikke bliver for stærkt til dem – Jeg plejer at tage børnenes pandekager i et lille fad for sig selv.
Pandekagerne kan holde sig 2 døgn i køleskabet og kan genopvarmes i mikroovn.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.