Opskrift på lækre pandekager med spinat.
Antal: 10 stk. Personer: 5
INGREDIENSER
10 madpandekager
450g helbladet spinat, frossen
1 grøntsagsbouillonterning
3 st gulerødder, revet
200g flødeost, naturel (så fedtfattig som muligt)
25g parmesan ost, revet
200g skinke i strimler
½ tsk salt, groft
½ tsk chili flager
knsp peber, kværnet, sort
revet ost (fedtfattig)
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader, almindelige ovn.
- Kom den frosne spinat i en gryde sammen med bouillonterningen og lad det tø op ved svag varme. (afgiver spinaten meget vand, presses dette væk, efter optøning).
- Kom de øvrige ingredienser i gryden, minus den revne ost og lad det stå over jævn varme i 4-5 minutter.
- Læg 5 madpandekager ad gangen i micro-ovnen og lun dem i 2 minutter. (dette afhjælper at de revner ved rulning om lidt)
- Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Kom pandekagerne i et ildfastfad.
- Drys revet ost over pandekagerne og stil fadet midt i ovnen i cirka 15 minutter, eller indtil osten er smeltet og gylden.
- Server pandekagerne med en frisk salat.
Den oprindelige opskrift har jeg fundet her: hjemmehosxenia.dk
Leave a Reply