Opskrift på fyldte peberfrugter med hakket svinekød og grøntsager. Retten er velegnet til tapas, men kan også serveres som en selvstændig ret, hvor der f.eks. tilføjes kogte ris i kødet eller med ristede grøntsager, tzatziki og brød til.
Personer: 4
INGREDIENSER
1 spsk olie
4 peberfrugter (grøn, gul, rød eller blandet)
250g svinekød, hakket
140g majs på dåse (drænet vægt)
1 lille snack peber, rød (i tern)
1 tsk salt, groft
1 drys peber, kværnet, sort
2 fed hvidløg, presset
1 kvart chili u. kerner, fint skåret
2 spsk ketchup
parmesan ost, revet
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
- Kom olie i en mellemstor gryde og tilsæt det hakkede svindekød.
- Brun kødet og tilsæt majs, peber, hvidløg, chili og ketchup og lad det småsimre i 5-10 min.
- Smag til med salt og peber.
- Skær toppen af peberfrugterne, fjern indmaden og fyld kød i hver peberfrugt.
- Kom peberfrugterne i et lille fad og drys med et godt lag revet parmesan ost.
- Sæt fadet midt i ovnen og bag dem i ca. 45-50 min. alt efter frugtens størrelse. (peberfrugten skal være blød).
Leave a Reply