Fyldte peberfrugter med hakket svinekød og grønt

Opskrift på fyldte peberfrugter med hakket svinekød og grøntsager. Retten er velegnet til tapas, men kan også serveres som en selvstændig ret, hvor der f.eks. tilføjes kogte ris i kødet eller med ristede grøntsager, tzatziki og brød til.

Personer: 4

INGREDIENSER
1 spsk olie
4 peberfrugter (grøn, gul, rød eller blandet)
250g svinekød, hakket
140g majs på dåse (drænet vægt)
1 lille snack peber, rød (i tern)
1 tsk salt, groft
1 drys peber, kværnet, sort
2 fed hvidløg, presset
1 kvart chili u. kerner, fint skåret
2 spsk ketchup
parmesan ost, revet

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
  2. Kom olie i en mellemstor gryde og tilsæt det hakkede svindekød.
  3. Brun kødet og tilsæt majs, peber, hvidløg, chili og ketchup og lad det småsimre i 5-10 min.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Skær toppen af peberfrugterne, fjern indmaden og fyld kød i hver peberfrugt.
  6. Kom peberfrugterne i et lille fad og drys med et godt lag revet parmesan ost.
  7. Sæt fadet midt i ovnen og bag dem i ca. 45-50 min. alt efter frugtens størrelse. (peberfrugten skal være blød).
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.