Virkelig gode og smagsfyldte FODMAP-venlige frikadeller. 4 pers.
INGREDIENSER
500g kalv-flæsk, hakket
5g salt, groft
20g forårsløg, den grønne del, hakket
2 æg
1,5 dl letmælk, laktosefri
0,5 dl danskvand
2 spsk rasp, glutenfri
4 spsk kartoffelmel
½ tsk allehånde
½ tsk muskatnød, stødt
godt med friskkværnet sort peber
Stegning: masser af smør
FREMGANGSMÅDE
- Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål.
- Lad farsen hvile i 30 min.
- Form med en spiseske frikadellerne og steg dem gyldne på en varm pande (som kan tåle ovn) i godt med smør. Et ildfast fad kan også benyttes.
- Når begge sider er gyldne og let sprøde, sættes panden i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
- Server med f.eks. pastasalat eller kartofler, dampet grønt og sauce.
FODMAP venligt pålæg og sunde snacks - CORIs KØKKEN
24. april 2021 at 21:34[…] Frikadeller i skiver (se opskrift på FODMAP-venlige frikadeller) […]