/
364 Views1

Virkelig gode og smagsfyldte FODMAP-venlige frikadeller. 4 pers.

INGREDIENSER

500g kalv-flæsk, hakket
5g salt, groft
20g forårsløg, den grønne del, hakket
2 æg
1,5 dl letmælk, laktosefri
0,5 dl danskvand
2 spsk rasp, glutenfri
4 spsk kartoffelmel
½ tsk allehånde
½ tsk muskatnød, stødt
godt med friskkværnet sort peber

Stegning: masser af smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål.
  2. Lad farsen hvile i 30 min.
  3. Form med en spiseske frikadellerne og steg dem gyldne på en varm pande (som kan tåle ovn) i godt med smør. Et ildfast fad kan også benyttes.
  4. Når begge sider er gyldne og let sprøde, sættes panden i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
  5. Server med f.eks. pastasalat eller kartofler, dampet grønt og sauce.
Stem på post

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.