Gammeldags frikadeller (FODMAP-venlig)

Virkelig gode og smagsfyldte FODMAP-venlige frikadeller. 4 pers.

INGREDIENSER

500g kalv-flæsk, hakket
5g salt, groft
20g forårsløg, den grønne del, hakket
2 æg
1,5 dl letmælk, laktosefri
0,5 dl danskvand
2 spsk rasp, glutenfri
4 spsk kartoffelmel
½ tsk allehånde
½ tsk muskatnød, stødt
godt med friskkværnet sort peber

Stegning: masser af smør

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål.
  2. Lad farsen hvile i 30 min.
  3. Form med en spiseske frikadellerne og steg dem gyldne på en varm pande (som kan tåle ovn) i godt med smør. Et ildfast fad kan også benyttes.
  4. Når begge sider er gyldne og let sprøde, sættes panden i ovnen ved 200 grader i ca. 10 min.
  5. Server med f.eks. pastasalat eller kartofler, dampet grønt og sauce.
Stem på post
  1. […] Frikadeller i skiver (se opskrift på FODMAP-venlige frikadeller) […]

Comments are closed.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.