/
404 Views1

Opskrift på grillet laks med salat. Personer: 4

INGREDIENSER
4 laksefileter
10 kartofler, med skræl
1 citron
1½ spsk olivenolie
citrus grillkrydderi
salt & peber

Salat
Græskarkerner
Syltet hvidløg (undlad ved low FODMAP diæt)
4-6 cherrytomater på stilk
1 pk rucola, hjertesalat og Lollo Rossa
1 spsk balsamico

FREMGANGSMÅDE

Kartofler

  1. Skrub kartoflerne, men bevar skrællen. Skære dem igennem på langs og på tværs.
  2. Kog kartoflerne til de er halv møre i saltet vand.
  3. Hæld vandet fra kartoflerne og kom dem i en stor skål. Tilsæt olie og salt og bland godt.
  4. Læg kartoflerne på grillen ved høj varme (lettest at styre på en gasgrill) så de får farve hele vejen rundt.
  5. Nu kartoflerne er gyldne skrues der ned for varmen, hvor de grilles til de er gennemstegte.
    Tag dem af grillen og drys med salt.

Salat

  1. Skyl salaten godt og riv den med hænderne i mindre stykker.
  2. Skyl tomaterne og skær dem i små både
  3. Bland salat, tomat, hvidløg og græskarkerner sammen i en skål og hæld lidt balsamico henover.

Laks

  1. Krydder laksen med groft salt, peber og citrus krydderi.
  2. Læg laksen på grillen, eller grillpande med skindet nedad.
  3. Vend laksen når den er halvt gennemstegt og grill laksen færdig.
Stem på post

En kommentar på dette indlæg:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.