Grøn kyllingespread (smørepålæg)

Grøn kyllingespread

Opskrift på grøn kyllingespread til madpakken, med spidskål, hytteost, hvidløg og chili, som er fyldt med antiinflammatoriske egenskaber.
God som smørepålæg på rugbrød, drysset med eks. hakket forårsløg og udskårne cherrytomater, eller blot som det er.

Mængde: ca. 3-4 hele rugbrød

INGREDIENSER

1 lille kyllingebryst
1 håndfuld spidskål, hakket
50g hytteost
1 spsk A-38
2 spsk mayonnaise
1 fed hvidløg
0,5 rød chili, gerne med kerner
1 spsk citronsaft
salt & peber

FREMGANGSMÅDE

  1. Brun kyllingebrystet på begge sider på en tør pande ved høj varme. Krydr med salt og peber. Stil kyllingebrystet i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 25 min. og lad det køle lidt af.
  2. Skær kyllingebrystet i store stykker og kom kødet i en blender eller foodprocesser sammen med de øvrige ingredienser. Blend det hele til det har en ensartet konsistens. Smag til med salt, peber og evt. ekstra citronsaft.
  3. Opbevar smørepålægget på køl i en tætlukket beholder.

Næringsindhold for hele opskriften

KCALPROTEINKULHYDRATFEDT
54740g16g36g

Denne opskrift er lavet med inspiration fra Cookingclub.dk

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.