Opskrift på cremet og smagfuld tunroulade.
Personer: ca. 8
INGREDIENSER
Tunmousse:
4 plader husblas
vand, koldt
2 ds tun i vand
3 dl creme fraiche (minimum 18%)
1 snackpeber, rød, i tern
1 røde løg, finthakket
½ citron, saften herfra
salt & peber
Spinatbund:
300g spinat
3 æg
salt & peber
FREMGANGSMÅDE
- Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 minutter.
- Mos tunen med en gaffel. Bland det med creme fraiche, citronsaft, hakket løg og snackpeber. Smag til med salt og peber.
- Tag husblassen op af vandet (lad lidt vand hænge ved) og smelt det ved svag varme i en gryde. Hæld det i tunmoussen og rør godt rundt. Sæt tunmoussen på køl minimum 4 timer.
Spinatbund
- Blend spinat, æg, salt og peber sammen til en tyk grød. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir.
- Lav et firkantet, ca. 1 cm tykt lag.
- Bag spinatbunden i ovnen ved 200 grader i 10 minutter og lad det derefter køle af.
Saml tunrouladen
- Smør et lag tunmousse ud på spinatbunden. Rul forsigtigt sammen til en roulade.
- Pak tunrouladen ind i husholdningsfilm og lad den trække minimum 2 timer i køleskabet.
- Skær rouladen i skiver og server.
Leave a Reply