Opskrift på sunde (low FODMAP) fiskefrikadeller med lækker salat. Personer: 4
INGREDIENSER
Fiskefrikadeller:
1200g fiskefars, finthakket
12 frosne grønkåls kugler, optøede
1 lille bundt purløg, hakket
1 lille bundt persille, frisk, hakket
2 tsk salt, groft
½ tsk peber, kværnet, sort
Stegning: margarine
Salat:
1 pk nopolitana salat
200g rejer, små
1 st snackpeber, rød
1 knsp salt, groft
lidt balsamico (max 20g)
FREMGANGSMÅDE
Fiskefrikadeller
Bland og rør alle ingredienserne godt sammen. Stil farsen på køl i 30 minutter, indtil farsen er mere fast.
Kom margarine på en farm pande og steg fiskefrikadellerne til de er sprøde og gennemstegt.
Salat
Skyl salaten, lad den dryppe af og kom den i en skål.
Fjern kerner i snackpeberen og skær den i tynde strimler. Kom den i skålen med salaten.
Kom rejer, salt og balsamico i skålen og vende det forsigtigt med hænderne.
7 dages madplan – FODMAP - CORIs KØKKEN
7. april 2021 at 11:53[…] Aftensmad: 1 portion grønne frikadeller og salat […]