Grønne frikadeller med parmaskinke

Opskrift på sunde frikadeller lavet af broccoli og blomkål (uden fars).

Antal: 8 stk.

INGREDIENSER

250g broccoli (ca. et hoved)
250g blomkål (ca. et lille hoved)
2 fed hvidløg, presset
1 dl havregryn
1 spsk hvede- eller rugmel
2 æg, S/M (brug andet alternativ hvis 100% veganer)
salt & peber
rasp til panering (kan undlades)
8 skiver parmaskinke (undlades – hvis 100% veganer)
olivenolie til stegning

FREMGANGSMÅDE

  1. Hak broccoli, blomkål og hvidløg fint i en hurtighakker eller foodprocessor.
  2. Kom det i en skål og rør havregryn, mel, æg, salt (ca. 1½ tsk.) og peber (ca. ½ tsk.) i.
  3. Form “grønsagsblandingen” til frikadeller.
  4. Svøb frikadellerne i et stk. parmaskinke og sammensæt skinken og grønsagsfarsen med en tandstik eller kødnål.
  5. Vend herefter de grønne frikadeller i rasp.
  6. Steg grøntsags frikadellerne på en middelvarm pande i ca. 3-4 min. på hver side.
  7. Server de grønne frikadeller med f.eks. tzatziki og nye kartofler.
4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.