Grøntsagsbøffer

Virkelig gode grøntsagsbøffer, der smager rigtig godt. Mine børn var også vilde med dem, måske er dine også det.

INGREDIENSER
400g hakket oksekød, 6-10%
1 æg
5 spsk havregryn
1 st løg, revet
2 gulerødder, revet
2 spsk sennep, dijon
2 spsk tomatpuré
1 bladselleri
6 spsk frisk persille, hakket
4 spsk grahamsmel
1½ tsk salt, groft
1 tsk peber, sort, kværnet
 
Stegning: lidt olivenolie

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland kød, gulerod, løg, æg, sennep, persille, tomatpure, bladselleri, salt, peber og mel sammen i en skål. Stil den på køl i 30 minutter.
  2. Form kødet med en spiseske til bøffer og steg dem på en meget varm pande i olivenolie, til de er gennemstegt.
     

Tip!
Du kan også komme bagepapir i en brødform og komme farsen heri og bage den i ovnen ved 180 grader i 35-40 minutter – vupti, så er der farsbrød.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.