Grøntsagsbolle med spegepølse og æggesalat

Da jeg deltager i Tulip Pålækker‘s madpakkeudfordringen om Den Gode Madpakke, kommer jeg her med endnu en idé til en lækker madpakke, bestående af en grøntsagsbolle med spegepølse og hjemmerørt æggesalat.
Mange børn elsker æggesalat og det gør begge mine børn også – Både min søn på snart 9 år og min pige på 3 år. Så det er næsten et sikkert hit i madpakken.

– SPONSORERET INDLÆG – 

INGREDIENSER

Grøntsagsbolle (se opskrift på grøntsagsboller)
Hjemmerørt æggesalat (se opskrift på hjemmerørt æggesalat)

3 skiver sønderjysk spegepølse fra Tulip
1-2 salatblade
1 cherry tomat

FREMGANGSMÅDE

  1. Bag grøntsagsbollerne som beskrevet i opskriften. (kan sagtens bages dagen før de skal spises)
  2. Rør æggesalaten sammen som anvist i opskriften og stil den på køl.
  3. Samling af grøntsagsbolle med fyld
  4. Skær en bolle igennem på tværs.
  5. Kom salatblade på underbollen. Herefter spegepølse, æggesalat og skiver af tomat. Læg overbollen ovenpå og pak den ind i stanniol. Så er den klar til madpakken.

Flere idéer til madpakken
Se også opskrift på pandekage wraps.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.