Hakket kylling med spidskål og pasta

Hakket kylling med spidskål og pasta

Opskrift på et nemt aftensmads måltid med hakket kylligekød og grønt. Retten tager ca. 25 min. at lave og smager dejligt. Retten kan nydes som en del af en antiinflammatorisk livsstil.

Personer: 3

INGREDIENSER

3 spsk oliven jomfruolie 
1 løg, røde, finthakket
3 fed hvidløg, hakket
500g kylling, hakket (fars)
3 gulerødder, i små tern
1 lille spidskålshoved, snittet fint
3 tsk tajin
1 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk chilipulver
200g pasta, fuldkorn
2 spsk engelsk sovs
1 cuisine til madlavning
1 lille bundt persille
salt & peber


FREMGANGSMÅDE

  1. Varm en højpandet gryde op med olie. Tilsæt løg og hvidløg og steg i 2 min.
  2. Tilsæt herefter det hakkede kylling og sørg for at du med paletten deler kyllingen i små stykker.
  3. Kom gulerødder og spidskål på panden og svits dem i et par min.
  4. Føj krydderierne i retten og bland det godt. Steg yderligere et par min. og tilføj herefter cuisine, engelsk sovs og pasta.
  5. Skru lidt ned for varmen og lad det små simre i 5 min.
  6. Tilsidst tilføjes lidt hakket persille i retten. Rør rundt og smag til med salt og peber.
  7. Server straks.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.