Opskrift på virkelig gode hjemmelavede hindbærsnitter.
INGREDIENSER
350g hvedemel
200g smør, usaltet
150g flormelis
1 spsk vaniljesukker
1 æg
Glasur:
200g flormelis
½ citron, saften herfra
vand
1½ dl hindbærmarmelade
nødder eller sukkerkugler
FREMGANGSMÅDE
- Skær smørret i mindre stykker og smuldr det godt ud i melet.
- Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget.
- Stil herefter dejen i køleskabet i 1 time, tildækket.
- Del dejen i to portioner. Rul hver portion ud til en firkant ca. 20 x 30 cm. direkte på bagepapiret.
- Del dejen på langs og bag de to stykker i ca. 10 minutter ved 180 grader til de er gyldne. Pas på de ikke bliver for mørke.
- Når dej pladerne er kølet helt af, smørers marmelade på det ene stykke og glasur på det andet. Pynt evt. med hakkede nødder eller sukkerkugler.
- De to stykker lægges sammen med glasuren opad. Derefter skæres de i lige store stykker.
Leave a Reply