Hindbærsnitter

Hindbærsnitter

Opskrift på virkelig gode hjemmelavede hindbærsnitter.

INGREDIENSER
350g hvedemel
200g smør, usaltet
150g flormelis
1 spsk vaniljesukker
1 æg
 
Glasur:
200g flormelis
½ citron, saften herfra
vand
 
1½ dl hindbærmarmelade
nødder eller sukkerkugler

 

FREMGANGSMÅDE

  1. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det godt ud i melet.
  2. Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget.
  3. Stil herefter dejen i køleskabet i 1 time, tildækket.
  4. Del dejen i to portioner. Rul hver portion ud til en firkant ca. 20 x 30 cm. direkte på bagepapiret.
  5. Del dejen på langs og bag de to stykker i ca. 10 minutter ved 180 grader til de er gyldne. Pas på de ikke bliver for mørke.
  6. Når dej pladerne er kølet helt af, smørers marmelade på det ene stykke og glasur på det andet. Pynt evt. med hakkede nødder eller sukkerkugler.
  7. De to stykker lægges sammen med glasuren opad. Derefter skæres de i lige store stykker.
4/5 - (1 vote)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.