Hurtig og nem opskrift på hjemmerørt æggesalat til brødet.
Mængde: ca. 500g
INGREDIENSER
4 æg, hårdkogte
50g mayonnaise
1 dl creme fraiche (FODMAP: laktosefri)
1 spsk citronsaft
½ tsk karry
½ tsk salt, groft
½ tsk peber, hvid, stødt
½ tsk gurkemeje, stødt
2 spsk purløg, hakket
FREMGANGSMÅDE
- Sæt en lille gryde over varme med koldt vand. Når vandet koger, ligges æggene i vandet med en spiseske. Kog dem i 10 minutter. Tag gryden af varmen, stil den i vasken og lad det kolde vand løbe over æggene i cirka 1 minut.
- Rør mayonnaise, creme fraiche og citronsaft sammen til den er glat.
- Klip purløg med en saks ned i skålen og smag til med krydderier.
- Pil de hårdkogte æg og hak dem groft. Kom dem i skålen og bland det hele godt.
- Server den hjemmerørte æggesalat på et godt stykke franskbrød/rugbrød med evt. salatblad og tomat.
Grøntsagsbolle med spegepølse og æggesalat - CORIs KØKKEN
22. april 2021 at 19:11[…] Grøntsagsbolle (se opskrift på grøntsagsboller)Hjemmerørt æggesalat (se opskrift på hjemmerørt æggesalat) […]