Opskrift på højbelagt smørrebrød med salat, rødspætte, rejer, asparges, agurk og hjemmerørt dressing.
Antal: 3 pers.
INGREDIENSER
3 skiver godt rugbrød
Ca. 15g mayonnaise
2-3 blade crispsalat
6 rødspætter, paneret
250g kæmpe rejer
6 hvide asparges (eller flere hvis du øsnker)
6 skiver agurk
6 skiver citron, øko.
Dressing
95g cremefraiche
55g mayonnaise
38g ketchup
1,5 tsk paprika, stødt
Salt & peber
Sådan gør du
Dressing
Kom alle elementer i en lille skål, rørt det hele godt sammen til det får en ensfarvet farve. Smag til med salt, peber og evt. mere citron. Stil på køl.
Højbelagt smørrebrød
- Steg de panerede rødspætter fra frossen tilstanden i lidt olie ved middelhøj, i 8-10 min.
- Smør rugbrødene med mayonnaise.
- Skyl salaten og kom et blad ovenpå hvert brødstykke.
- Når de panerede rødspætter er færdige, kommes to rødspætter ovenpå salaten, efterfulgt at rejer og asparges.
- Top den højbelagt med skiver af citron og agurk. (Tomater kan også tilføjes eller benyttes i stedet for agurk).
- Server straks sammen med den hjemmerørte dressing, som kommes ovenpå tilsidst ved bordet.

Leave a Reply