Højbelagt med rødspætte, rejer og hjemmerørt dressing

Opskrift på højbelagt smørrebrød med salat, rødspætte, rejer, asparges, agurk og hjemmerørt dressing.

Antal: 3 pers.

INGREDIENSER

3 skiver godt rugbrød
Ca. 15g mayonnaise
2-3 blade crispsalat
6 rødspætter, paneret
250g kæmpe rejer
6 hvide asparges (eller flere hvis du øsnker)
6 skiver agurk
6 skiver citron, øko.

Dressing
95g cremefraiche
55g mayonnaise
38g ketchup
1,5 tsk paprika, stødt
Salt & peber

Sådan gør du

Dressing
Kom alle elementer i en lille skål, rørt det hele godt sammen til det får en ensfarvet farve. Smag til med salt, peber og evt. mere citron. Stil på køl.

Højbelagt smørrebrød

  1. Steg de panerede rødspætter fra frossen tilstanden i lidt olie ved middelhøj, i 8-10 min.
  2. Smør rugbrødene med mayonnaise.
  3. Skyl salaten og kom et blad ovenpå hvert brødstykke.
  4. Når de panerede rødspætter er færdige, kommes to rødspætter ovenpå salaten, efterfulgt at rejer og asparges.
  5. Top den højbelagt med skiver af citron og agurk. (Tomater kan også tilføjes eller benyttes i stedet for agurk).
  6. Server straks sammen med den hjemmerørte dressing, som kommes ovenpå tilsidst ved bordet.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.