Opskrift på lækre og hurtige tarteletter med skinke og grøntsager.
Personer: 5 Tid: max 30 min.
INGREDIENSER
100g smør
ca. 4 spsk hvedemel med top
½ l mælk, skummet
½ l vand, koldt
2 jaka bov a 450g
250g små gulerødder (frost)
150g ærter, frosne
3 tsk salt, groft
2 tsk peber, sort, kværnet
½ tsk sukker
2 pk festtarteletter (20 stk.)
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen på 200 grader, alm. ovn.
- Skær skinken i små tern.
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel lidt af gangen. Tilsæt mælken lidt af gangen. Tilsæt vand lidt af gangen til du opnår den tykkelse du ønsker.
- Kom skinken i saucen samt de frosne gulerødder. Lad det småsimre i 10-15 min. under jævning omrøring.
- Tilsæt de frosne ærter og kog yderligere i ca. 5 min.
- Smag til med salt, peber og evt. sukker (sukker fremhæver smagen).
- Varm tarteletterne i ovnen som anvist på pakken.
Leave a Reply