/
47 Views0

Opskrift på jordbær ymerkoldskål. Dejlig frisk (sommer)dessert eller når du er småsulten.

Personer: 4

INGREDIENSER
1 l A-38
3 æggeblommer
6 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
350g jordbær, friske

Tilbehør:
jordbær, friske

FREMGANGSMÅDE

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen med en håndmikser, til det bliver til en lys og luftig mase.
  2. Vend herefter A-38 i æggemassen.
  3. Blend jordbær til en tyk ensartet mase og vend dem i ymerkoldskålen.
  4. Stil jordbær ymerkoldskålen i køleskabet i mindst 30 min.
  5. Server med friske jordbær, som fremhæver den gode smag.

TIP!
De jordbær jeg har benyttet var fra privat have som er meget søde, så alt efter hvilke jordbær der benyttes kan det være koldskålen skal smages til med yderligere sukker.

Skriv kommentar:

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.