Kanelkage med kaffeglasur

Opskrift på god kanelkage med kaffeglasur.

Antal stk.: 12-15

INGREDIENSER

Kanelkage:

125g smør, smeltet
400g sukker
400g hvedemel
4 tsk kanel, stødt
2 tsk natron
5 dl kærnemælk
 
Kaffeglasur:
50g smør, smeltet
250g flormelis
2 tsk vaniljesukker
1 spsk kakaopulver
4 spsk stærk kaffe, varm

FREMGANGSMÅDE

Kanelkage

  1. Smelt smørret i en lille gryde
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en stor skål
  3. Kom skiftevis smeltet smør og kærnemælk op i de tørre ingredienser.
  4. Rør det hele godt sammen til en ensformig kagedej
  5. Kom dejen i en lille smurt bradepande og bag kagen midt i ovnen ved 200 grader, alm. ovn i ca. 35-40 min.

Glasur

  1. Bryg stærk kaffe
  2. Smelt smørret i en lille gryde
  3. Når kaffen er færdigbrygget og smørret smeltet, blandes alle ingredienserne godt sammen i en skål.
  4. Kom glasuren på kagen når den er kølet af.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.