Kartoffelpandekage

Kartoffelpandekage

Opskrift på sprød kartoffelpandekage.

INGREDIENSER
4 st bagekartofler
2-3 spsk mager ost, revet
3 æg
4 skiver skinke i strimler (kan undlades)
½ løg, i tern
1 tsk salt, groft
1 knsp peber, kværnet, sort
Stegning: margarine

FREMGANGSMÅDE

  1. Riv kartoflerne groft og pres væden fra i en si.
  2. Skær skinke og løg i tern.
  3. Riv osten.
  4. Rør det hele sammen.
  5. Læg fyldet ud på en stor stegepande i rigeligt margarine (ellers kan det brænde fast), pres det sammen med en paletkniv.
  6. Steg pandekagen ved jævn varme i ca. 7-10 min. på hver side. Eller indtil den er gyldenbrun. (brug en stor rund tallerken når du skal vende den).
  7. Server med salat og evt. groft flutes.

 

TIP!
Du kan evt. skifte skinken ud med groft revet gulerod. Brug her ca. 1½ gulerod. Husk at pres væden fra i en si, før du rører det sammen.

Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.