Kernerugbrød

God og nem opskrift på rugbrød lavet på kærnemælk uden surdej.

Antal: 2 brød

INGREDIENSER
2 dl vand
50g gær
500g grahamsmel
500g rugmel
1 spsk salt, groft
140g græskarkerner
180g solsikkekerner
70g hørfrø
1 spsk sirup, lys
1 l kærnemælk

FREMGANGSMÅDE

  1. Opløs gæren i lunkent vand.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen i en køkkenmaskine i ca. 10 minutter.
  3. Stil dejen til hævning i 1 time tildækket.
  4. Kom dejen i to rugbrødsforme og lad dejen hæve i yderligere 1 time.
  5. Sæt formene i en kold ovn ved 200 grader i 1 time.
4.5/5 - (2 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.