We Already Have 298 Recipes.

KETO Kaffe – Naturlig hjælp mod forstoppelse

KETO Kaffe - Naturlig hjælp mod forstoppelse
 

KETO Kaffe – Naturlig hjælp mod forstoppelse

Jeg er simpelthen nødt til at dele noget med jer – specielt jer der også lider af tarmsygdom.

Jeg blev for nogle måneder siden selvstændig forhandler af It Works! produkter, som alle er lavet af naturlige ingredienser – hvilket jeg er vild med. Endnu mere vild er jeg over, at jeg som både Crohn- og IBS patient, samt allergiker kan tåle alle produkterne og at de rent faktisk hjælper mig i min hverdag 🙂

I dette indlæg vil jeg kort fortælle om den fedtforbrændende KETO kaffe, som jeg selv drikker hver morgen i stedet for et måltid.
KETO kaffen giver mig energi, hjælper til toiletbesøg hver dag (god mod forstoppelse) og hjælper mig med at forbrænde fedt og tabe kilo. 🙂

Normalt kan jeg ikke tåle fed mad og drikke uden min mave går amok, men KETO kaffen, som ellers er fed, men kun indeholder naturlige ingredienser, gør det stik modsatte. Jeg er så glad over at have fundet et produkt der hjælper på de ting jeg til daglig ellers døjer med pga. kronisk tarmsygdom;

  • Forstoppelse / diarré
  • Lavt energi niveau
  • Problemer med at gå ned i vægt
  • Oppustethed

 Måske det også kan hjælpe dig, der lider af mavegener hver dag. Det er helt sikkert et forsøg værd. 🙂

 

Crohn og IBS – Kamp mod vægttab

Jeg har altid kæmpet mod vægten og haft svært ved at tabe mig og holde et vægttab, da jeg før i tiden led meget af forstoppelse, hvilket gør det svært at komme af med affaldsstofferne og opnå kilo tab.

Jeg har pr. dags dato tabt 17,1 kg siden januar sidste år og min vægt går stille og rolig nedad. 🙂 🙂

Jeg drikker en kop fedtforbrændende KETO Kaffe hver morgen i stedet for et måltid. Venter et par timer og spiser så mit første måltid, sammen med 2 piller af kosttilskuddet Hair Skin Nails.
Jeg spiser fornuftigt efter FODMAP-diæten, men synder også ind i mellem og spiser junk og nyder lidt alkohol og søde sager. 

Jeg startede med at drikke KETO kaffe i august måned og har wrappet mave siden juni måned. P.t er jeg desværre ikke så aktiv, da jeg har meget PC arbejde, men skal i gang igen. Kaffen har hjulpet mig til vægttab alligevel, hvilket jo er fantastisk.

Kunne du også tænke dig at prøve kaffe som giver mere energi, hjælper mod oppustethed og manglende toiletbesøg – Som en bonus forbrænder fedt og hjælper til vægttab, er du meget velkommen til at kontakte mig, så vil jeg hjælpe dig i gang 🙂

 

No Comments Yet.

Leave a comment

DanishEnglishGerman