Klejner

Opskrift på dejlige hjemmelavede klejner til juletid og hygge.

Antal: 40 stk.

INGREDIENSER
120g sukker
300g hvedemel
60g smør
1 spsk piskefløde
2 æg
500g palmin

FREMGANGSMÅDE

  1. Kom hvedemel og sukker i en skål og smuldr smørret heri.
  2. Tilsæt æg og fløde og ælt dejen godt igennem.
  3. Rul dejen ud på et melet bord og skær herefter ruder ud, samt en ridse i midten.
  4. Kom den ende spids igennem hullet i midten og drej den forsigtigt, således den får en klejneform.
  5. Varm palmin i en gryde og steg klejnerne heri til de er gyldne og sprøde.
  6. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Stem på post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.