Hjemmelavede sprøde knækbrød med kerner, frø og fiber. Knækbrødene er gluten- og æggefri, samt FODMAP-venlig. Dette er et sponsoreret indlæg.
INGREDIENSER
1,5 dl økologiske chiafrø fra Bodylab
2 dl vand, koldt
110g gulerod, revet
2 spsk loppefrøskaller fra BodyLab
1 tsk ramsløg salt
1 dl græskarkerner, knust let i morter
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
0,5 dl vand, koldt
FREMGANGSMÅDE
- Tænd oven på 160 grader, alm ovn.
- Bland chiafrø med 2 dl vand i en skål. Lad stå i 15 minutter.
- Knus let græskarkernerne i en morter.
- Bland alle ingredienserne sammen til en tyk grød. Er massen meget hård, kan mere vand tilsættes.
- Smør blandingen tyndt ud på en bageplade belagt med bagepapir. Skær forsigtigt med en pizzaskærer til firekanter.
- Sæt pladen i den forvarmede ovn i ca. 60 minutter.
- Lad knækbrødene køle af og knæk dem forsigtigt i skærestriben.
Læs mere om produkterne fra BodyLab
7 dages madplan – FODMAP - CORIs KØKKEN
7. april 2021 at 11:58[…] 1 skive hjemmebagt knækbrød med mager ost, 1 […]