/
474 Views1

Hjemmelavede sprøde knækbrød med kerner, frø og fiber. Knækbrødene er gluten- og æggefri, samt FODMAP-venlig. Dette er et sponsoreret indlæg.

INGREDIENSER

1,5 dl økologiske chiafrø fra Bodylab
2 dl vand, koldt
110g gulerod, revet
2 spsk loppefrøskaller fra BodyLab
1 tsk ramsløg salt
1 dl græskarkerner, knust let i morter
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
0,5 dl vand, koldt

FREMGANGSMÅDE

  1. Tænd oven på 160 grader, alm ovn.
  2. Bland chiafrø med 2 dl vand i en skål. Lad stå i 15 minutter.
  3. Knus let græskarkernerne i en morter.
  4. Bland alle ingredienserne sammen til en tyk grød. Er massen meget hård, kan mere vand tilsættes.
  5. Smør blandingen tyndt ud på en bageplade belagt med bagepapir. Skær forsigtigt med en pizzaskærer til firekanter.
  6. Sæt pladen i den forvarmede ovn i ca. 60 minutter.
  7. Lad knækbrødene køle af og knæk dem forsigtigt i skærestriben.

Økologisk chiafrø fra BodyLab Loppefrøskaller fra BodyLab

Læs mere om produkterne fra BodyLab

 

Stem på post

Comments are closed.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.