Kernefyldt knækbrød, som du der følger diæten FODMAP også gerne må nyde.
Antal: 15 Tid: ca. 30 min.
INGREDIENSER
1 dl solsikkekerner (FODMAP: max 70g pr. portion)
1 dl hørfrø (FODMAP: max 36g pr. portion)
½ dl sesamfrø (FODMAO: max 66g pr. portion)
½ dl havregryn, glutenfri
1 dl vand
½ dl olivenolie
½ tsk bagepulver
1 tsk salt, groft
FREMGANGSMÅDE
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål med en stor ske, til det er en tyk mase.
- Kom massen på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå massen. Rul den tyndt ud til en firekant med en kagerulle.
- Skær nu firekanter med en pizzaskærer, så knækbrødene er lette at knække efter de er bagt.
- Kom pladen i ovnen ved 180 grader, alm. ovn i ca. 20 minutter.
7 dages madplan – FODMAP - CORIs KØKKEN
4. maj 2021 at 09:45[…] 1 skive hjemmebagt knækbrød med mager ost, 1 […]