Knækbrød

Kernefyldt knækbrød, som du der følger diæten FODMAP også gerne må nyde.

Antal: 15          Tid: ca. 30 min.

INGREDIENSER
1 dl solsikkekerner (FODMAP: max 70g pr. portion)
1 dl hørfrø (FODMAP: max 36g pr. portion)
½ dl sesamfrø (FODMAO: max 66g pr. portion)
½ dl havregryn, glutenfri
1 dl vand
½ dl olivenolie
½ tsk bagepulver
1 tsk salt, groft

FREMGANGSMÅDE

  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål med en stor ske, til det er en tyk mase.
  2. Kom massen på et stykke bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå massen. Rul den tyndt ud til en firekant med en kagerulle.
  3. Skær nu firekanter med en pizzaskærer, så knækbrødene er lette at knække efter de er bagt.
  4. Kom pladen i ovnen ved 180 grader, alm. ovn i ca. 20 minutter.
Stem på post

1 Comment

  1. […] 1 skive hjemmebagt knækbrød med mager ost, 1 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.